GORILLARENT ®

HOPE JA GORILLARENT YHTEISTYÖSSÄ

Muuton yhteydessä on nyt helppo auttaa tarpeessa olevia lapsiperheitä.

HOPE JA GORILLARENT YHTEISTYÖSSÄ

Muuton yhteydessä on nyt helppo auttaa avun tarpeessa olevia lapsiperheitä.

GorillaRent -muuttovuokraamo alkaa välittää asiakkaidensa lahjoitukset Hope –Yhdessä & Yhteisesti ry:lle. Käyttökelpoiset käyttötavarat, lelut ja vaatteet välitetään maksutta avun tarpeessa oleville lapsiperheille.

Uusiokäyttöön lahjoittaminen on tehty muuttajalle mahdollisimman vaivattomaksi. Lahjoitettavat tavarat voi luovuttaa GorillaRentille missä tahansa vaiheessa muuttoa: muuttolaatikoiden kotiinkuljetuksen yhteydessä, kierrätysnoudon yhteydessä, autoa vuokrattaessa tai autoa palauttaessa. Lahjoituksen voi myös itse tuoda milloin tahansa GorillaRentin toimipisteeseen. GorillaRent suorittaa lahjoitustoiminnan vaatimat työvaiheet omalla kustannuksellaan eikä peri niistä keneltäkään missään vaiheessa maksuja

Juuri nyt on suuri tarve seuraavanlaisille lahjoituksille: Katso lista tästä.

"Monilla on kotonaan paljon hyväkuntoista käyttötavaraa. Muuton yhteydessä on luonnollinen hetki pohtia, mitä voisi lahjoittaa tarpeessa oleville perheille" Hope Oulun Teija Hanhela sanoo.

"Uskon, että asiakkaamme ilahtuvat tästä mahdollisuudesta auttaa avun tarpeessa olevia lapsiperheitä. Hope tekee arvokasta työtä, ja olemme iloisia, että saamme auttaa Hopea" kommentoi GorillaRentin Kai Huovinen.

HOPE -YHDESSÄ & YHTEISESTI RY

Hope –Yhdessä & Yhteisesti ry auttaa vähävaraisia lapsiperheitä ympäri Suomea. Hope perustettiin vuonna 2009, ja se toimii jo 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea. Hope kerää ja kierrättää tavara-ja vaatelahjoituksia vähävaraisille perheille. Hope tulee lasten ja nuorten harrastuksia tarjoamalla vähävaraisille lapsille mahdollisuuden kokeilla uutta harrastusta tai aloittaa pitkäkestoisemman harrastamisen. Lisäksi Hope mahdollistaa iloa auttamalla lapsia elokuviin, retkille ja konsertteihin.

Yhteyshenkilö
Teija Hanhela - 044 715 3957

GORILLARENT -MUUTTOVUOKRAAMO

GorillaRent on Oulussa perustettu muuttovuokraamo. GorillaRent tarjoaa kaikki omatoimimuuttajan tarvitsemat palvelut, kuten ajoneuvot, muuttovälineet sekä laatikot ja muut pakkaustarvikkeet. GorillaRent tarjoaa myös neuvoja onnistuneeseen muuttoprojektiin. Kierrätys ja vähäpäästöisyys ovat GorillaRentin keskeisiä arvoja. GorillaRentin avulla muuttaja voi helposti valita, mihin kukin tavara jatkaa matkaansa: uuteen kotiin, uusiokäyttöön vai kierrätykseen.

Yhteyshenkilö
Kai Huovinen - 044 303 0210