GORILLARENT ®

GORILLARENT YRITTÄJÄKSI?

Etsimme motivoituneita yrittäjiä jatkamaan menestystarinaamme Suomen suurimmissa kaupungeissa.

GORILLARENT YRITTÄJÄKSI?

Kiinnostaako uuden liiketoimintakonseptin harjoittaminen yksinoikeudella kaupungissasi?

Suomessa tapahtuu noin miljoona muuttoa vuodessa ja suurin osa muuttajista suorittaa muuttonsa itse.

GorillaRent tarjoaa ainutlaatuisen omatoimimuuttajille suunnatun palvelun ja muodostaa valtakunnallisen muuttovuokraamo-ketjun. Tuotevalikoimaan kuuluvat vuokrattavat pakettiautot, kärryt, muuttolaatikot ja tarvikkeet – asiakas saa kaikki tarvittavat pakkausmateriaalit ja välineistön helposti yhdestä paikasta. Tavoitteena on muovata ihmisten muuttotottumuksia ja helpottaa omatoimimuuttajien elämää.

GorillaRent on nyt avannut yrittäjärekryn ja oikeudet alueisiin jaetaan heti sopivan yrittäjän löytyessä. Mikäli olet kiinnostunut, niin kannattaa toimia ja ilmoittaa kiinnostuksesi heti!

Gorillarent yrittäjä on ehdottoman asiakaspalveluhenkinen, joka on sitoutunut tuottamaan parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen ja ylittämään asiakkaan odotukset. Ketju on kehittänyt ja kehittää jatkuvasti innovatiivisia palveluita ja tuotteita, jotta GorillaRent yrittäjä menestyy alueellaan. Yrittäjä ei tarvitse aikaisempaa kokemusta, sillä kouluttamme tehtävään ja tarjoamme jatkuvan tuen. Voit olla yrittäjäksi aikova tai valmis yrittäjä. GorillaRent yrittäjällä on oltava talousasiat kunnossa, jotta tarvittavaa rahoitusta ja yritystukia on mahdollista hakea. Autamme täyttämään rahoitus- ja yritystukihakemukset.

Tartu elämäsi tilaisuuteen ja tule mukaan menestymään GorillaRent yrittäjänä! Lähetä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Invalid Email
Invalid Number